Top Bedrijfskredieten Secrets

Wiki Article

kies dan voor het thema Eerste woning kopen en klik op het digitale aanvraagformulier van de lening. U moet hier de ontvangen toewijzingsbrief bijvoegen

Onze adviseurs begeleiden je graag bij de spannende stap van het kopen van je eerste woning. En ze helpen je aan een passende hypotheek (en eventuele lening) voor je koopwoning.

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1973 actief als financieel dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten wij graag in om jou van dienst te zijn.

Met de Starterslening stel je de hogere lasten uit naar een periode waarin je die lasten makkelijker kunt opbrengen. Als starter loopt je inkomen immers vaak in de loop der tijd op. Na three jaar verdien je waarschijnlijk meer.

komt. Deze lening is speciaal bedoeld om starters op de woningmarkt meer kansen te bieden om hun eerste woning te kopen. Met deze lening vul je het gat tussen de aankoopprijs van je nieuwe woning en de maximale hypotheek die je kunt krijgen.

De SVn Starterslening is een hypothecaire lening die je sluit naast je hypotheek. Met deze lening kun je het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en wat je maximaal kan lenen bij de financial institution. 

Houd er rekening mee dat de voorwaarden for each gemeente verschillen. Zo is de Starterslening soms alleen mogelijk tot een bepaalde leeftijd of alleen in bepaalde wijken.

Vul het toekenningsformulier Starterslening volledig in. Op foundation van dit formulier kijkt de gemeente of je in aanmerking komt voor een Starterslening. Zo ja, dan ontvang je een toewijzingsbrief.

Leningdeel 2: de Combinatielening. De Combinatielening loopt tijdens de looptijd op, zolang je de maandlasten voor de beide delen niet kunt betalen.

De rentevaste periode is afhankelijk van het soort lening en/of de hoofdsom van je lening. Kijk voor de voor jou geldende rentevaste periode op de pagina van je gemeente, bij de regeling die voor jou van toepassing is.

Een Starterslening overbrugt het verschil tussen jouw maximale hypotheek en de prijs van jouw eerste koopwoning. Hierdoor wordt het kopen van jouw eerste woning tóch haalbaar. Je check here gemeente maakt dit mogelijk.

Allow op: Zorg dat u de volgende documenten op uw computer heeft geüpload. Die heeft u nodig bij de digitale aanvraag voor toestemming voor het aanvragen van de starterslening.

Pleun vindt de informatie die op tilburg.nl in excess of de Starterslening staat, heel duidelijk. “Ik heb er wel fulfilled mijn moeder in excess of gesproken en ook fulfilled de hypotheekadviseur. Maar eigenlijk was het me vooraf al wel duidelijk wat de mogelijkheden waren en aan welke voorwaarden ik moest voldoen om er voor in aanmerking te komen.

Je bent zeker van een verantwoorde lening. De lasten voor de Starterslening worden aangepast op wat je na die 3 jaar kunt dragen qua je inkomen.

Report this wiki page